Nieuwe fietsen

Wij bieden diverse soorten fietsen aan, vrijwel niets is ons te gek. Standaard bieden wij de volgende soorten fietsen nieuw aan. Mocht je ergens naar op zoek zijn dat hier niet genoemd staat, laat het ons dan weten. We denken en zoeken graag met je mee! Bekijk ons aanbod in onze webshop.

Racefietsen
Onze topmerk op dit gebied is Bianchi. In 2010 vierde dit merk haar 125-jarig bestaan. Legendes als Fausto Coppie, Gianni Bugno, Marco Pantanti en Jan Ulrich reden op een Bianchi. In ontwikkelingen en framebouwtechnieken, is Bianchi nog steeds een van de meest innoverende bedrijven in de wielersport.

Mountainbikes
Wij bieden een ruim assortiment mountainbikes, voornamelijk van het merk Stevens. Stevens biedt inspirerende techniek, perfecte ergonomie en fantastische rijeigenschappen. De fietsen zijn compleet A-merk incl. A-afmontage, voorzien van de Shimano groepset en licht in gewicht. En: prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Kortom: veel fiets voor weinig geld.

Van full suspension, performance carbon en aluminium fietsen voor de fanatieke wedstrijdrijder of toerfietser tot een allround lijn met fietsen voor elk budget

Maatwerk
Welk prijskaartje er ook aan uw fiets hangt, als u er niet helemaal lekker op zit kunt u er nog veel meer uithalen! Daarom besteden wij erg veel aandacht aan hoe u op de fiets die u koopt komt te zitten en zullen wij u ook helpen uw houding op de fiets aan te passen als u er na enige tijd achter komt dat er nog ruimte voor verbetering is. Onze medewerkers die dit doen hebben hier jarenlange ervaring mee.

Kinderfietsen
Wij hebben kinderfietsen van diverse merken, waaronder Alpina, Loekie, Sparta Young en Batavus.

Alpina kinderfietsen zijn kinderfietsen op zn best! Alpina jongens- en meidenfietsen, van wielmaat 12,5 inch (3 jaar) t/m 26 inch (10 jaar). De collectie van Alpina is afgewerkt tot in detail.

Loekie heeft al een lange historie en is een van de bekendste merken als het gaat om kinderfietsen. Loekie kinderfietsen zijn er vanaf 12,5 inch tot 20 inch.

Sparta young zijn fietsen voor jeugd die de Loekie fietsen ontgroeid zijn. Sparta Young heeft 24 inch en 26 inch kinderfietsen.

Batavus kinderfietsen zijn verkrijgbaar vanaf wielmaat 12,5 inch tot 26 inch. Fietsen met grote naamsbekendheid en kwaliteit!

Stad- en hybridefietsen
Wij bieden diverse merken aan, waaronder het merk RIH. Dit fietsenmerk bestaat al sinds 1921, gestart in de Amsterdamse Jordaan. De wielerliefhebbers zullen dit merk zeker kennen: In de loop der jaren zijn 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op deze fietsen over de eindstreep gekomen en heeft dit merk veel specialistische kennis opgebouwd.

RIH maakt gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. De fietsen worden handmatig gelakt en afgebouwd om het kwaliteitsniveau te warborgen.