Wie zijn wij

Fietsplezier en een eerlijk advies. Daar gaan wij voor! Ons team spreekt uit ervaring en heeft daardoor veel kennis van zaken. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Ons bedrijf bestaat uit vier fanatieke fietsliefhebbers.

Jarno Bakker
Oprichter en eigenaar van Jarno Bakker Bikes, Fietsverhuur de Peel en E-bike Center Liessel. Vanaf 14 jaar fanatiek op de fiets, door de jaren heen actief als wedstrijdrijder. In zijn jeugdjaren (1995) won hij zilver op het NK Mountainbike bij de junioren. Op de daaropvolgende jaren volgen diverse medailles, maar door tijdgebrek heeft Jarno inmiddels een stapje terug gedaan uit de wedstrijdsport. Op zondag kun je hem tegenkomen op de mountainbike of de racefiets. Met zijn eigen mountainbike team is hij regelmatig aanwezig op verschillende wedstrijden in binnen- en buitenland. Voordat Jarno een eigen zaak begon, heeft hij gewerkt als monteur en verkoper bij een allround tweewielergroothandel. Gedurende die tijd heeft hij ook de opleiding tot monteur voltooid.

Tim Rossou
Tim werkt sinds 2012 bij Jarno Bakker Bikes en volgt de BBL opleiding tot fietstechnicus. In zijn vrije tijd is hij fervent freestyle Bmx’er en kan hij de nodige trucjes met z’n fiets.

Jan Philipsen
In het dagelijks leven monteur bij Scania, maar in de avonduren te vinden in de werkplaats van Jarno Bakker Bikes. Jan zorgt er voornamelijk voor dat onze nieuwe ‘standaard’ fietsen rijklaar worden gemaakt. Het sleutelen aan fietsen doet hij al van jongs af aan: van fietsen tot brommers, hij kan het allemaal.

Glen Zuidgeest

info volgt