E-bikes

E-bikes

In ons E-bike center Liessel verkopen wij een ruim assortiment elektrische fietsen. We hebben elektrische fietsen van Batavus en Sparta, geschikt voor jong en oud. Binnenkort staat de website van E-bike center Liessel online.

Batavus gebruikt de Easy® ION-technologie, een van de meest moderne trapondersteunende technologieën in de markt. De onzichtbaar weggewerkte elektronica is streng getest en staat garant voor veel zorgeloze kilometers. De ION-technologie uit de Batavus Easy® voldoet als één van de weinige trapondersteunende fietsen aan de zware Elektro Magnetische Compatibiliteitrichlijn 2004/108/EC. Dit betekent dat de ION-technologie geen andere elektrische apparaten stoort, waardoor onveilige en hinderlijke situaties worden voorkomen. En dat deze zelf ook niet gestoord kan worden in de buurt van andere elektrische apparaten, wat de veiligheid in het verkeer bevordert. Dit systeem kan tegen statische ontladingen en blijft te allen tijde veilig functioneren.

Naast modellen met ION-technologie heeft Batavus ook een aantal trapondersteunende modellen met een afneembare accu onder de drager met Protanium®-technologie. Hierbij is de motor in het voorwiel geplaatst. Ook de Protanium®-technologie voldoet aan de hierboven genoemde EMC-richtlijn.

De elektrische fiets van Sparta, de ION®, is al sinds de introductie een enorm succes. Sparta biedt trendy fietsen met het voordeel van trapondersteuning, waardoor je net dat beetje extra vaart krijgt.