Nieuwe fietsen

Diverse merken & fietsen

Wij bieden diverse soorten fietsen aan, vrijwel niets is ons te gek. Standaard bieden wij de volgende soorten fietsen nieuw aan. Mocht je ergens naar op zoek zijn dat hier niet genoemd staat, laat het ons dan weten. We denken en zoeken graag met je mee! Bekijk ons aanbod in onze webshop.

Racefietsen

Onze topmerken op dit gebied zijn: Bianchi, Trek, Cannondale, Stevens,

Mountainbikes

Wij bieden een ruim assortiment mountainbikes, merken: Trek, Cannondale, Stevens, Bianchi.

Maatwerk

Welk prijskaartje er ook aan uw fiets hangt, als u er niet helemaal lekker op zit kunt u er nog veel meer uithalen! Daarom besteden wij erg veel aandacht aan hoe u op de fiets die u koopt komt te zitten en zullen wij u ook helpen uw houding op de fiets aan te passen als u er na enige tijd achter komt dat er nog ruimte voor verbetering is. Onze medewerkers die dit doen hebben hier jarenlange ervaring mee.

Kinderfietsen

Wij hebben kinderfietsen van diverse merken, waaronder Alpina,Cortina, Loekie, Sparta Young en Batavus.

Alpina kinderfietsen zijn kinderfietsen op zn best! Alpina jongens- en meidenfietsen, van wielmaat 12,5 inch (3 jaar) t/m 26 inch (10 jaar). De collectie van Alpina is afgewerkt tot in detail.

Loekie heeft al een lange historie en is een van de bekendste merken als het gaat om kinderfietsen. Loekie kinderfietsen zijn er vanaf 12,5 inch tot 20 inch.

Sparta young zijn fietsen voor jeugd die de Loekie fietsen ontgroeid zijn. Sparta Young heeft 24 inch en 26 inch kinderfietsen.

Batavus kinderfietsen zijn verkrijgbaar vanaf wielmaat 12,5 inch tot 26 inch. Fietsen met grote naamsbekendheid en kwaliteit!

Stad- en hybridefietsen

Wij bieden diverse merken aan, waaronder de merken RIH, Batavus, Sparta, Trek, Cannondale, Stevens.

Elektrische fietsen/Ebikes

Voor onze Ebikes hebben wij een complete en apparte showroom, onze Ebike afdeling zit onder Ebike Center Liessel welke te vinden is schuin tegenover onze winkel op Hoofdstraat 79.

Hier hebben wij al onze Ebikes gepresenteerd staan van gewone stads modellen tot hybride modellen en zelfs de highspeed (45km) modellen.

De variaties lopen van voorwiel motor, middenmotor, achtewielmotor

Merken die wij voeren zijn: RIH Batavus, Sparta, Trek, Cannondale, Stevens

Ook hebben wij gebruikte Ebikes, welke wij leveren met garantie. Voor actueel aanbod neem contact met ons op.

Staat uw merk er niet tussen?? informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder met het juiste advies!

0493 344 344


Meer weten over ons?

Lees hier meer over wie wij zijn!